27.01.2024

Skončila školní kola EO pro základní školy!

Vážení koordinátoři, milí studenti, rádi bychom Vám tímto srdečně poděkovali za Vaši účast — děkujeme, že jste (a třeba i opakovaně) byli součástí Ekonomické olympiády a podíleli se tak na rozšiřování ekonomické a finanční gramotnosti Vašich žáků. Doufáme, že pro Vás bylo testování bezproblémové — a pokud se vyskytly problémy, my uděláme všechno pro to, aby příště nenastaly. Věříme, že s námi zůstanete i do příštích ročníků, na které se už nyní těšíme!

A i když je to možná ještě daleko, už pro vás připravujeme slavnostní finále, do kterého postoupí nejlepší žáci z celé České republiky. Bližší informace Vám včas sdělíme. Zatím si ale můžete do kalendářů zapsat, že se národní finále uskuteční v květnu 2024.

Výsledky

Ze školního kola postoupí přímo do finále 100 nejlepších žáků na základě počtu bodů z testu. V případě, že se na postupovém místě umístí více studentů, rozhoduje o jejich pořadí čas – tedy doba, za jakou test vyplnili.

Ke zveřejnění seznamu postupujících studentů dojde nejpozději 12. února 2024 na webových stránkách EO v sekci III. ročník (aktuální).

Na postupující studenty a jejich koordinátory se těšíme na slavnostním finále. V případě jakýchkoliv dotazů jsme tu pro Vás, a proto nás v případě potřeby neváhejte kontaktovat na e-mailu [email protected] nebo telefonním čísle +420 724 188 456.