27.01.2023

Školní kola EO pro základní školy byla ukončena

Vážení koordinátoři, milí studenti, rádi bychom Vám poděkovali za účast ve školních kolech Ekonomické olympiády pro základní školy. Děkujeme, že jste byly její součástí a podíleli se tak na rozšiřování ekonomické a finanční gramotnosti studentů. Doufáme, že pro Vás bylo testování bezproblémové — a pokud se vyskytly problémy, my uděláme všechno pro to, aby příště nenastaly. Věříme, že s námi zůstanete i do příštích ročníků, na které se už nyní těšíme.

Do letošního ročníku EO pro základní školy se přihlásilo 261 základních škol a bylo otestováno přes 9 000 žáků! Z těchto čísel nejen, že máme obrovskou radost, nýbrž je to také nejlepší motivace pro nás, aby budoucí Ekonomické olympiády byly čím dál lepší.

A i když je to možná ještě daleko, pustili jsme se do příprav slavnostního finále, do kterého postoupí nejlepší žáci z celé České republiky. Bližší informace Vám včas sdělíme. Zatím si ale můžete do kalendářů zapsat, že se finále se uskuteční v pondělí 15. května 2023 v Brně

Výsledky

Ze školního kola postoupí přímo do finále 100 nejlepších žáků na základně počtu bodů z testu. V případě, že se na postupovém místě umístí více studentů, rozhoduje o jejich pořadí čas – tedy doba, za jakou test vyplnili.

Ke zveřejnění výsledků školních kol dojde nejpozději 11. února 2023 na webových stránkách EO (www.ekonomickaolympiada.cz). Pozor, kvůli ochraně osobních údajů na výsledkových listinách nejsou jména studentů, nýbrž unikátní kódy, které obdržel každý v e-mailu po dokončení testu.

Výsledková listina

Každý koordinátor od nás obdrží nejpozději do 20. února výsledkovou listinu všech žáků za danou školu.

Další informace

Na postupující studenty a jejich koordinátory se těšíme na slavnostním finále. V případě jakýchkoliv dotazů jsme tu pro Vás, a proto nás v případě potřeby neváhejte kontaktovat na e-mailu [email protected] nebo následujících telefonních číslech:

Kristýna Kunčarová, ředitelka EO: 724 188 456

Johana Bartoňová, junior projektová manažerka: 734 369 394