15.01.2023

Školní kola EO pro ZŠ byla dnes spuštěna. Potrvají až do 27. 1.

Školní kola Ekonomické olympiády pro základní školy jsou tady, a proto Vám níže zasíláme nezbytné informace k testování. K testu se žáci dostanou přes tento odkaz k testu. Po rozkliknutí odkazu žáci vyplní své údaje a v poslední kolonce zadají heslo pro vstup.


Odkaz k testu:

https://exam.economicsolympiad.org/s/czes?language=cs


Hesla pro každý den jsme dne 6. 1. zaslali koordinátorům v informačním e-mailu. Pokud jej ve své doručené poště nevidíte, prosíme o kontrolu dalších složek (nevyžádaná pošta, spam apod.) Případně nás neváhejte kontaktovat na [email protected].


Jak probíhá testování?

K testování tedy potřebujete počítačovou učebnu, žákům poskytnete odkaz k testu a heslo pro daný den, žáci následně vyplňují test sami pod dozorem učitele. Prosíme Vás, abyste důkladně kontrolovali, že žáci při testování nepoužívají nedovolené pomůcky, neopisují či neradí si. K testování je možné využít také vlastní počítače či mobilní telefony, je však nezbytné, aby obzvláště v tomto případě byli žáci řádně kontrolováni.


Důležité informace k testování

Termín školních kol: 16. 1. – 27. 1. 2023 (test je možné spustit v každý pracovní den od 7.00 do 16.00, využít můžete libovolný termín a testovat tedy můžete s každou třídou v jiný čas i den).

Pozn.: Pro přístup je nutné vyplnit název školy přes jakékoliv specifické slovo v jejím názvu (např. „Jaroše“, „Lercha“, „Komenského“ apod.)

V testu se nachází 25 otázek, vždy je pouze jedna odpověď správná. Za správnou odpověď získá žák 1 bod, za špatnou odpověď se body neodečítají.

Povolené pomůcky: kalkulačka, psací potřeby

Zakázáno: používání mobilních telefonů a internetového prohlížeče (k hledání správných odpovědí)

Časový limit na test: 40 minut


Kontakty

Těšíme se na Vaši účast a přejeme mnoho štěstí při testování. V případě jakýchkoliv dotazů jsme tu pro Vás na e-mailu [email protected] nebo na následujících telefonních číslech:

Johana Bartoňová, junior projektová manažerka: 734 369 394

Kristýna Kunčarová, ředitelka EO: 724 188 456