21.12.2022

Přejeme vám krásný závěr roku a těšíme se krajská kola soutěže

Vážení koordinátoři, milí studenti,

rádi bychom Vám touto formou popřáli šťastné a veselé Vánoce a klidné prožití nadcházejících vánočních svátků. Rovněž přejeme hladký vstup do nového roku a ať je rok 2023 ještě úspěšnější, než byl ten letošní.

Vám, postupujícím studentům, ještě jednou gratulujeme ke skvělým výsledkům, kterých jste dosáhli ve školním kole Ekonomické olympiády, a už teď se moc těšíme, že se společně setkáme v rámci krajských kol.

V pondělí 19. prosince jsme zaslali všem postupujícím studentům a jejich koordinátorům e-mail s informacemi ke krajským kolům včetně formuláře pro potvrzení účasti. Pokud jste tento e-mail nenašli v doručené poště, prosíme o kontrolu všech dalších složek (spam, nevyžádaná pošta apod.). V případě potřeby nám neváhejte napsat na [email protected]

Kdy se konají krajská kola?

Krajská kola se uskuteční na přelomu ledna a února prezenční formou na krajských úřadech nebo partnerských univerzitách. Přesné termíny naleznete u většiny krajů zveřejněné na našem webu v záložce „Krajská kola„. Oficiální pozvánku včetně dalších podrobností od nás obdržíte v první polovině ledna 2023.

Jak probíhá krajské kolo?

Po podpisu prezenční listiny a úvodním zahájení následuje písemný test, který obsahuje otevřené i uzavřené otázky. Při testu můžete používat kalkulačku a své psací potřeby. Jiné pomůcky nejsou povoleny. Po dokončení testu pro Vás bude připravený krátký doprovodný program.

Další důležité informace včetně oficiální pozvánky s programem od nás obdržíte na začátku ledna.

Těšíme se na Vás, a ještě jednou gratulujeme ke skvělým výsledkům!