14.01.2022

Školní kola EO pro ZŠ budou spuštěna 17. ledna v 7:00

A vy se svými studenty již budete moci testovat. Přinášíme vám stručnou rekapitulaci toho, jak testování funguje:

  1. Studenti se k testu dostanou přes následující odkaz: https://exam.economicsolympiad.org/s/cz?language=cs
  2. Následně vyplní heslo přiřazené ke konkrétnímu dni. Tato hesla vám přišla do e-mailové schránky v pátek 14. ledna 2022. Pokud ho ve své schránce nevidíte, nezapomeňte zkontrolovat složku „spam“ nebo napište na [email protected]
  3. Testování by mělo probíhat ve vhodné počítačové učebně pod dozorem učitele. V případě, že je student či celá třída v karanténě, je možná psát test se zapnutou kamerou z domova, rovněž však pod dozorem učitele.

Důležité informace:

Termín školních kol: 17. 1. – 28. 1. 2022 (test je možné spustit v každý pracovní den od 7.00 do 16.00, využít můžete libovolný termín a testovat tedy můžete s každou třídou v jiný čas či den)

Pozn.: Pro přístup je nutné vyplnit název školy přes jakékoliv specifické slovo v jejím názvu (např. „Jaroše“, „Lercha“ apod.)

V testu se nachází 25 otázek, vždy je pouze jedna odpověď je správná.

Za správnou odpověď získá student 1 bod, za špatnou odpověď se body neodečítají.

Povolené pomůcky: kalkulačka, psací potřeby

Zakázáno: používání mobilních telefonů a internetového prohlížeče

Časový limit na test: 40 minut

Výsledky:

Studentům se zobrazí výsledky ihned po ukončení testu, rovněž je obdrží v e-mailu, společně s unikátním kódem studenta. V případě, že budete chtít mít k dispozici výsledky Vašich studentů, napište nám e-mail na [email protected].

Ke zveřejnění výsledků školních kol dojde nejpozději 11. 2. 2022 na webových stránkách EO (www.ekonomickaolympiada.cz). Pozor, kvůli ochraně osobních údajů na výsledkových listinách nejsou jména studentů, nýbrž unikátní kódy, které obdržel každý v e-mailu po dokončení testu.

Pro další dotazy:

Těšíme se na vaši účast a přejeme mnoho štěstí při testování. V případě jakýchkoliv dotazů jsme tu pro Vás, a proto nás v případě potřeby neváhejte kontaktovat na e-mailu [email protected] nebo následujících telefonních číslech:

Kristýna Kunčarová, junior projektová manažerka: 724 188 456

Adéla Cejnarová, junior projektová manažerka: 702 160 241

Kristýna Kocmanová, ředitelka EO: 702 131 904