22.06.2021

Cena Kooperativy

Společnost Kooperativa, hlavní partner Ekonomické olympiády, si pro tebe připravila soutěž! Více informací najdeš zde: https://www.koop.cz/ekonomicka-olympiada-2021

V životě každého z nás může přijít nečekaná situace, která obrátí všechno naruby. Pro nepředvídatelné vrtochy náhody nebo pro chvíle, kdy jdeš riziku dobrovolně naproti, se vždy hodí spolehlivý parťák, který ti bude krýt záda. 

Právě ze situací, kdy si až zpětně uvědomíš, co všechno se mohlo stát, vychází náš soutěžní úkol Ceny Kooperativy v rámci Ekonomické olympiády 2021.

Soutěžní úkol

Tvým úkolem je fotkou a hravým popiskem co nejkreativněji ztvárnit téma:

Momenty, kdy ve mně hrklo

Inspiruj se našimi reklamami plnými fantazie a slovních hříček. Scénky sestavené z věcí, které má člověk běžně doma, pomalovaný karton, nebo jednoduchá malůvka – to vše s hravým komentářem. Mrkni na příklady.        

Výhra v soutěži

Tématem naší soutěže jsou momenty na hraně. Proto jsme jako hlavní cenu vybrali poukaz na kurz bezpečné jízdy na autodromu v Sosnové. Zkušení jezdci tě zasvětí do zajímavé teorie a nebude chybět ani praktická část, ve které si naučíš zvládnout smyky i všemožné nečekané situace na silnici. Prostě chceme, aby v tobě na silnicích hrkalo co nejméně.