21.05.2021

Studenti jsou pro Ekonomicko-správní fakultu MU na prvním místě

Studenti jsou pro nás na prvním místě. I proto je Ekonomicko-správní fakulta Masarykovy univerzity v Brně již třetím rokem partnerem soutěže Ekonomická olympiáda. Tato spolupráce je pro nás smysluplným krokem k podpoře a rozvoji klíčových schopností a znalostí studentů v oblasti ekonomie. 

Kritické myšlení je v dnešním složitém světě zásadní. Proto se chceme podílet na vzdělávání studentů SŠ v této oblasti a Ekonomická olympiáda je pro to skvělou platformou.

Nejlepší oceníme, ale zveme k nám všechny, kteří vědí, co chtějí. V rámci spolupráce nabízíme finalistům soutěže přijetí na naši fakultu bez přijímacích zkoušek, protože tím, že se dostanou mezi top 50 studentů, prokazují své kvality.

Pro středoškoláky je důležitý učitel. Vidíme obrovskou přidanou hodnotu v aktivitách pro středoškolské pedagogy, pro něž Institut ekonomického vzdělávání organizuje kurzy v oblasti ekonomie a finanční gramotnosti. 

Ekonomicko-správní fakulta Masarykovy univerzity (MUNI ECON) je skvělým startem pro vaši kariéru! Jako málokterá škola v ČR nabízí studium ekonomie i v kombinaci s obory dalších fakult univerzity. Podívejte se, jak to na MUNI ECON vypadá.

MUNI ECON poskytuje praktické a kvalitní vysokoškolské vzdělání v oblasti ekonomie, managementu, financí a správy téměř třem tisícům studentů nejen v českém, ale i anglickém a francouzském jazyce. Na MUNI ECON vyučují a působí excelentní vědci zabývající se širokou škálou odborných témat. 

Středoškolákům nabízí MUNI ECON možnost vyzkoušet si studium a zapojit se do programů a soutěží, které studentům nejen ukazují, co vše se pod ekonomií skrývá a jaké studium na fakultě je, ale zároveň díky nim získají úspěšní účastníci prominutí přijímací zkoušky. Podívejte se na Touch EconSeminář ekonomických mozků nebo Bohatství země. MUNI ECON nabízí i spoustu dalších možností, které zvyšují aktivním středoškolákům šanci se na fakultu dostat.

Proč jít na MUNI ECON: 

– 30 let tradice 

– 2500 studentů 

– 13000+ úspěšných absolventů od r. 1994 

– 80 % absolventů by studovalo MUNI ECON znovu 

– 34 245 Kč je průměrný nástupní plat absolventa MUNI ECON za rok 2020 

– Více než 100 partnerských zahraničních univerzit 

– #1 jediná VŠ v ČR s terminálem Bloomberg 

– Řada stipendijních programů 

– Široká nabídka praxí a stáží 

– Akreditace uznávané v zahraničí 

– Studentský spolek Klub investorů 

– Přípravné kurzy k přijímačkám