11.02.2021

Akce pro studenty – Odpoledne s partnerskými univerzitami

Odpoledne s partnerskými univerzitami – online stream

Mezi partnery Ekonomické olympiády mají své zastoupení také univerzity. Bohužel se nemůžeme v rámci krajských kol potkat osobně, a proto jsme se rozhodli vám prostředí našich partnerských univerzit přiblížit trochu jinak! Zajímá Tě jak vypadá prostředí dané univerzity či fakulty? Co můžeš studovat? Nebo jaké jsou možnosti při studiu? V rámci akce Odpoledne s partnerskými univerzitami budeš mít možnost se vše dozvědět. Posíláme Ti program a odkaz na jednotlivé streamy. Těšíme se na tebe na ZOOMu, už v úterý 16. února!

Ekonomicko-správní fakulta MU

Láká vás studium ekonomie, financí, veřejné správy či cestovního ruchu? Pokud se chcete dozvědět více informací nejen o studijních programech, ale i o studentském životě a možnostech na Ekonomicko-správní fakultě Masarykovy univerzity, připojte se na online setkání se studentkou Dádou z ECON MUNI.

passcode: 245385

Sleduj stream ESF MU!

Fakulta managementu a ekonomiky UTB

Přijď si popovídat se studenty FaME ze Zlína! Studenti z Fakulty managementu a ekonomiky ve Zlíně přijdou za Vámi na ZOOM a přiblíží Vám život na FaME. U nás propojujeme teorii s praxí, téměř stovku předmětů můžete studovat v angličtině,  prožijete stáže v renomovaných společnostech. Budete řešit skutečné projekty, naučíme vás podnikat. Získáte cenné zkušenosti v zahraničí. Přihlaste se na ekonomku, která je podle World University Rankings jednou z nejlepších v ČR. Jdeme s dobou, najdete u nás studijní programy přizpůsobené požadavkům světových trendů. Těšíme se na setkání a Vaše dotazy, zatím mrkněte na 360° videoprohlídku fakulty.

passcode: 899954

Sleduj stream FaME UTB!

Vysoká škola finanční a správní

Vysokých škol je hodně, soukromých je také dost, ale univerzit je mezi vysokými školami jenom několik. My jsme jednou z nich a nenechte se zmást názvem. Jsme Vysoká škola finanční a správní, ale protože uskutečňujeme všechny typy studijních programů včetně doktorských a realizujeme vědecké projekty, jsme oprávněni užívat toto výsadní označení – univerzita. Můžete u nás tedy studovat tři roky a získat titul bakalář, pak můžete pokračovat další dva roky a dospět k titulu magistr nebo inženýr, a po absolvování doktorského studia můžete získat ještě titul Ph.D. Některé naše programy lze též studovat v angličtině a kromě toho je možné také v angličtině absolvovat programy BSBA a MBA naší partnerské City University of Seattle.

passcode: 975090

Sleduj stream VŠFS!