21.12.2018

Kolikrát už jste slyšeli, že žádný učený z nebe nespadl? A kolikrát četli, že nejlepší investice je ta do vzdělávání a nejrozumnější cesta vpřed je neprošlapávat slepé uličky a neopakovat chyby druhých? Pro všechny příznivce a účastníky Ekonomické olympiády máme velice praktický tip, jak v novém roce 2019 na to!

Učte se od úspěšných a investujte do sebe či vašich nejbližších

 

Získejte a udržte si přehled o dění v byznysu, učte se od úspěšných podnikatelů a manažerů a vyvarujte se přešlapů, z nichž se oni sami poučili. Aby se vám to dařilo, přinášíme vám v předvánočním čase a před startem do roku 2019 slevu na předplatné byznys magazínu Forbes, který je mediálním partnerem Ekonomické olympiády.

Darujte si inspirativní čtení jako vánoční dárek pro sebe sama, anebo je přibalte pod stromeček a darujte svým nejbližším.

Předplatné Forbesu se speciální slevou od Ekonomické olympiády jednoduše objednáte na forbes.cz/ekonomickaolympiada. Jen nezapomeňte zadat kód EOFORBES! Díky tomu vám slevíme 20 % na roční předplatné (tj. 850 Kč vč. DPH za rok s doručením přímo do schránky).

Hezké svátky a úspěšný rok 2019 vám přeje tým Ekonomické olympiády.