16.03.2021

Máš na to s PwC? Vyhraj stylové Apple Watch

Společnost PwC je jeden z hlavních partnerů Ekonomické olympiády a i letos vyhlásili Cenu PwC o stylové Apple Watch. Zároveň pro Vás připravili Q&A video, kde se dozvíte více informací o PwC nebo třeba o tom jak probíhají výběrová řízení?

Zdravíme vás z PwC. Rády bychom vám poděkovaly za otázky, které jste nám prostřednictvím Ekonomické olympiády poslali, a jsme rády, že máte o PwC zájem. Otázek jsme obdržely opravdu hodně a některé poměrně odborné. Pokud odpověď na vaši otázku neuslyšíte ve videu, nezoufejte, dostanete ji po konzultaci s naším expertem na danou oblast prostřednictvím e-mailu.

Odpovědi na otázky, které vás o PwC zajímaly, naleznete zde:

Zároveň bychom vám rády představily PwC soutěž, kterou jsme pro vás připravily. Letošní ročník soutěže Máš na to s PwC se bude věnovat tématu módního průmyslu a jeho udržitelnosti. Zamyslete se nad tématem výroby oblečení, zkuste si zmapovat, co všechno je k výrobě potřeba, a navrhněte způsob, jak podnikat udržitelně, s úctou k prostředí a přitom ziskově. Ten/ta z vás, který/a se stane vítězem, se může těšit na krásné Apple Watch

Zaujalo vás to? Tak se přihlaste prostřednictvím našich stránek zde: www.pwc.cz/mamnato. Uzávěrka soutěže je 31. 5. 2021, tak neváhejte a přihlaste se.

Těšíme se na vaše řešení.

Za tým PwC
Barbora Bradáčová