14.02.2020

Dnes, 14.2.2020, skončila krajská kola Ekonomické olympiády. Krajských kol se zúčastnili jak žáci, tak učitelé a mohli si tak užít program plný přednášek a soutěží.

Skončila krajská kola!

Máme za sebou všech 13 krajských kol! Krajská kola se konala od 27.1 do 14.2.2020, a to po celé České republice! Krajská kola ale nebyla pouze o testování – studenti i jejich učitelé si mohli poslechnout několik přednášek a diskuzních panelů, odnesli si dárky od našich partnerů a také si mohli zasoutěžit o věcné ceny!

Z přednášek stojí rozhodně za zmínku cyklus přednášek od zástupců Komerční banky, kterým dominovalo téma digitalizace a kyberpezpečnost. Z PwC se žáci dozvěděli hlavně to, co vlastně PwC dělá, a že nejde pouze o audit! V Karviné si zase mohli poslechnout přednášku od Martina Klepka o nových trendech marketingu, v Brně od Dominiky Tóthové o Brexitu a ve Zlíně o přínosu Tomáše Bati + mnoho dalších!

Rádi bychom poděkovali všem krajským úřadům, univerzitám a především našim partnerům za spolupráci při přípravě krajských kol!